phantom hourglass

The Legend of Zelda: Phantom Hourglass - Nintendo DS. Gamereactor Sverige ger dig de senaste nyheterna, livestreams, recensionerna, videos, trailers, skärmdumpar, wikis, förhandstittar och släppdatum. The Legend of Zelda: Phantom Hourglass (Nintendo DS, ). Näst på tur att få sitt eget The Legend of Zelda-spel var Nintendo DS. Spelet var en direkt uppföljare till The Wind Waker där Link och Tetra (SPOILER: Zelda, ni vet) fortsatte sin resa över världens hav. Men efter att ha konfronterat ett. RECENSION. Handlingen är den vanliga: prinsessan försvinner och i filuren Links gestalt rusar du till hennes undsättning. I Phantom hourglass finns dock inte ett spår av den halvfabrikatskänsla som kan uppstå när färdiga tv-spel görs om för att rymmas i handväskan. Här har vi ett äventyr helt skapat för. phantom hourglass Produktinformation Specifikationer Passande tillbehör. Cykel vm som är väldigt bra också är att man gör allt med pennan typ och då blir det roli För att det är fantastiskt toksmidigt och kul, svarar både jag och Nintendo i kör. Phantom Hourglass Skrivet av WiiDude Recensionen inehåller några spoilers, men inte så många. 60usd in sek recensioner av My nemesis svt.sse The Legend of Zelda:

Phantom hourglass - jag tnker

Det ger en känsla av framsteg och utveckling. Lägg till i favoritlista. Link strandsätts på en okänd ö där äventyret börjar. Inbitna Zelda-spelare borde efter denna inledning börja tänka på The Legend of Zelda: Varje gång man återvänder till templet går det att lösa pussel snabbare och smidigare.

Phantom hourglass Video

The Legend of Zelda: Phantom Hourglass and Spirit Tracks' dungeon design

Phantom hourglass - hade

Bellum är en fantom som tagit över den mäktige Oceankungens tempel, och utnyttjar Oceankungens makt för att skapa monster. Fler recensioner av Andreasson » The Legend of Zelda: Phantom Hourglass Skrivet av bac10 Denna text kan innehålla spoilers. Skrivet av Love Bolin den 23 augusti kl Varför då, undrar ni? Schysst omslagsbild, Link sitter i f Phantom Hourglass är ett äkta Zelda-äventyr i bärbar förpackning.