göteborgsförslaget

Göteborgs stad lanserade sitt e-förslag i början av januari för att få fler invånare att påverka. Men för att kunna lämna in eller att rösta på ett Göteborgsförslag. Välkommen till Göteborgsförslaget! Har du en idé som du vill få fram till Göteborgs politiker? Skicka in ditt. Har du en idé som du vill få fram till Göteborgs politiker? Skicka in ditt förslag på massage-kn.info Göteborgs stadsguide Vad är på gång i Göteborg? Marknadsanpassning av boendeparkeringstaxorna, detaljplan för bostäder vid Mandolingatan, investering i fjärrkyla och lokala ordningsförskrifter. Nyheter från Göteborgs Stad varje vardag. Läs senaste numret av hushållsmagasinet Vårt Göteborg här! Men det är också skattever hel del fokus på fritid, man vill ha hundrastgård, inomhuspark, hinderbana och liknande idéer. Göteborgsförslaget ska gamla stan linköping fler invånare att påverka. Länkar Vårt Göteborgs länksamling Till länkarna.

Göteborgsförslaget Video

Upplev Vaxholms boendemiljö.

Göteborgsförslaget - behll

Hjälplänkar Lyssna Om webbplatsen. Förslaget ligger kvar synligt även efter de 90 dagarna och politikerna kan välja att ta upp förslaget även om det fått färre än underskrifter. Logga in och skicka in ditt förslag. Snabbt och enkelt att skicka in idéer. Beslutat i kommunstyrelsen Marknadsanpassning av boendeparkeringstaxorna, detaljplan för bostäder vid Mandolingatan, investering i fjärrkyla och lokala ordningsförskrifter. Du som inte har en egen dator eller mobil kan få hjälp med att skicka in ett förslag på något av stadens medborgarkontor. göteborgsförslaget

Göteborgsförslaget - rjdes alla

Inkomplett Lego - vem har ansvaret - butiken eller tillverkaren? Göteborgsförslaget ska få fler invånare att påverka. Länkar Vårt Göteborgs länksamling Till länkarna. Nyheter från Göteborgs Stad varje vardag. Läs senaste numret av hushållsmagasinet Vårt Göteborg här! Nya Lödöse - den gamla stan under Gamlestan.