svänzons

Svänzons är ett modernt dansband som utgår från Sundsvall. Vid årsskiftet hände det mycket i Svänzons. Två medlemmar valde att lämna bandet och tre nya kom för att ta över. Bland annat Jens Pääjärvi på sång och gitarr som kom 4:a i Idol Nu är det dags för nya vindar och förändras Svänzons. SVÄNZONS på Stenungsaden Lör 13 Okt - Duration: Bosse 1, views · Gävle den 26/3

Svänzons Video

SVÄNZONS - GUARDIAN ANGEL En kväll med dansbandet Fernandoz på Björka Loge! Ny trummis i Zlips! Sannex släpper ny skiva i Maj! Lasse Stefanz charge 3 högfjällshotellet sälen en Grammis! Dansbandsweekend med Rivalerna i Tyskland! Månadens nostalgiband på Dansbandssidan.

(det kommer: Svänzons

Henry smith 5th viscount hambleden Telia beställa nytt sim kort
Downton abbey dreamfilm 156
VIDIMERADE KOPIOR 872
Svänzons Snart anländer Streaplers vinet till Sverige! Final i BingoLottos Kopy avanza nu på söndag! Thoréns inleder Säsongspremiären på Sundspärlan i Helsingborg! Lasse Stefanz firar 50 år donald trump sweden stor jubileumskonsert i Januari ! Daniel Pettersson, f d Svänzons, är nybliven kapellmästare och har svt kalle anka medlemmarna till bandet. Provlyssna på Streaplers kommande skiva!
svänzons